alexa مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی - توریست اپ
logo

مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی

مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی

مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی

 مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی :قبرس کشوری ساحلی، یا جزیره ای زیباست که به دو بخش، قبرس اروپایی(یونانی) و قبرس ترکیه ای(شمالی) تقسیم می شود.

این جزیره یکی از زیباترین جزیره های مدیترانه بوده و از پرطرفدارترین نقاط دیدنی و توریست پذیر در سراسر جهان می باشد.

زبان رسمی شهروندان قبرسی با توجه به مکان زندگیشان، ترکی، یونانی و انگلیسی می باشد؛ اما به طور کلی زبان رسمی و عمومی قبرسی ها، همان زبان انگلیسی است. بیش از نیمی از مردمان قبرس، مسیحی هستند و کمتر از ۲۰ درصد مسلمان می باشند؛ البته تعدادی ارمنی هم در بخش های مختلف و حواشی سواحل زندگی می کنند.

سالانه هزاران گردشگر یا صدها مهاجر با عنوان اقامت دائم یا موقت به این کشور وارد می شوند؛ بنابراین قبل از هر اقدام، لازم است از شرایط زندگی در قبرس و دیگر اطلاعات لازم برای مهاجرت به این کشور، آگاهی لازم را بدست آورد.

با توجه به نوع اقامت و مهاجرت به کشور قبرس، شرایط اخذ ویزا، مراحل و مدارک آن نیز متفاوت خواهد بود.

در ادامه، به شرح این موارد پرداخته می شود.

 مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی : انواع ویزای قبرس

با توجه به نوع مهاجرت موقت و دائم افراد به کشور قبرس، می توان انواع مهاجرت ها را در ۵ دسته کلی تقسیم بندی نمود:

– اخذ ویزای تحصیلی به قبرس: منظور گرفتن ویزا برای ادامه تحصیل در رشته های تحصیلی پزشکی و غیر پزشکی در مقاطع مختلف می باشد؛ و جزو پر طرفدارترین، عمومی ترین و سریع ترین نوع ویزا می باشد.

– اخذ ویزای کار و تجارت به قبرس: منظور گرفتن ویزا برای کسب و کار یا رونق تجارت و داد و ستد در بازارهای جهانی می باشد؛ و تاجران، سرمایه گزاران و یا افراد جویای کار به دنبال آن می باشند.

– اخذ ویزای توریستی به قبرس: منظور گرفتن ویزا برای گردشگری و بازدید از سواحل و جاذبه های دیدنی کشور قبرس می باشد؛ و متقاضیان و گردشگران زیادی سالانه برای اخذ ویزای توریستی یا گردشگری، اقدام  به دریافت آن می نمایند.

– اخذ ویزای خرید ملک به این کشور یا همان مهاجرت دائم: منظور گرفتن ویزای دائم می باشد؛ که افراد برای مهاجرت و اقامت دائم خود یا افراد خانواده خود، این نوع ویزا را اخذ می کنند.

– اخذ ویزای دید و بازدید دوستان و اقوام یا مهاجرت موقت: منظور اخذ ویزای موقتی برای دید و بازدید دوستان و یا خویشاوندان می باشد؛ و به صورت موقتی صادر می گردد.

 مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی : انواع ویزای قبرس

اخذ ویزای قبرس اروپایی

*مدارک لازم برای اخذ ویزاهای مختلف به کشور قبرس

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی به این کشور:
  • تهیه و ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه
  • تهیه مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه افراد
  • تهیه و ارائه عکس پرسنلی با زمینه سفید
  • داشتن حساب بانکی به جهت تمکن مالی
  • درخواست کتبی ویزا با ارائه اطلاعات لازم
  • گواهی اشتغال به کار با ترجمه
  • ارائه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا
  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی به این کشور:
  • تهیه و ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه
  • تهیه مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه افراد
  • تهیه و ارائه عکس پرسنلی با زمینه سفید
  • داشتن حساب بانکی به جهت تمکن مالی
  • درخواست کتبی ویزا با ارائه اطلاعات لازم
  • گواهی و مدارک تحصیلی متقاضیان
  • گواهی عدم سوء سابقه کیفری و ممنوعیت متقاضیان
  • گواهی پذیرش متقاضیان در دانشگاه مورد نظر در کشور قبرس
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی متقاضیان با ترجمه

۱۰) ارائه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا

    اگر به دنبال خرید سوغاتی در قبرس هستید، می توانید در خیابان لدرا گردش کرده و انواع محصولات سنتی قبرس را بیابید.

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار و تجارت به قبرس:

  • تهیه و ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه از تمام صفحات

۲) تهیه مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه متقاضیان

۳) تهیه و ارائه عکس ۴*۶ با زمینه سفید

  • ارائه گواهی سلامت
  • درخواست کتبی ویزا با ارائه اطلاعات لازم
  • ارائه گواهی کارفرمای مربوط با تأییدیه وزارت کار
  • ارائه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا
  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای خرید ملک به قبرس:

۱) تهیه و ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه

۲) تهیه مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه افراد

۳) تهیه و ارائه عکس پرسنلی با زمینه سفید

۴) داشتن حساب بانکی و ارائه گردش مالی ۶ ماهه آخر حساب بانکی

  • ارائه نامه پذیرش مسئولیت دعوت کننده یا میزبان

۶) ارائه سند مالکیت در کشور مبدا

۷ ) ارائه دعوت نامه آزانس و املاک معاملاتی کشور قبرس به نام متقاضی.

۸) درخواست کتبی اخذ ویزا با ارائه اطلاعات لازم

۹) ارائه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای دید و بازدید دوستان و اقوام به قبرس:

  • ارائه پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس ۶*۴ با پس زمینه سفید
  • ارائه دعوت نامه
  • ارائه گواهی تعهدنامه نسبت به کلیه مسئولیت ها
  • ارائه گواهی تعهد شخص دعوت کننده
  • ارائه کارت اقامت
  • گواهی تمکن مالی متقاضی
  • ارائه کپی مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه متقاضی
  • ارائه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزای

*مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی

بعد از تهیه و تنظیم مدارک مربوط به اخذ ویزا با توجه به نوع آن، متقاضی می تواند هر فصل از سال، از کشور خود به کشور مبدا مهاجرت نماید.

نکته مهم در اخذ ویزا این است که اگر ویزای شما مهر تأیید قبرس شمالی خورده باشد، امکان سفر به یونان، قبرس جنوبی و ایتالیا را خواهید داشت؛ لذا باید به مهر گذرنامه خود توجه داشته باشید. مدت زمان درخواست گذرنامه در حدود دو هفته می باشد.

لیماسول نام بزرگترین شهر قبرس اروپایی است که به عنوان مرکز تجارت و امور اقتصادی آن به شمار می رود. لارنکا و پافوس نیز از سایر شهرهای قبرس جنوبی هستند

 اخذ ویزای قبرس اروپایی

اخذ ویزای قبرس اروپایی

هنگامی که درخواست ویزا داده می شود، هزینه کنسولی در حدود ۲۰یورو باید پرداخت شود؛ و در صورتی که، درخواست ویزای شما کنسل گردد، این هزینه باز پس داده نخواهد شد.

نکته دیگر اینکه، گرفتن ویزای قبرس شمالی برای شهروندان ایرانی لازم نیست؛ اما اخذ ویزای قبرس جنوبی یا اروپایی برای آنها ضروری می باشد.

افراد متقاضی با داشتن ویزای شینگن، نیازی به گرفتن ویزا برای ورود به قبرس جنوبی را ندارند.

برای دریافت و کسب اطلاعات کامل از شرایط اخذ ویزا، شرایط ویزای شینگن و چرخه کامل آن، با توریست اپ همراه باشید.

کلمات کلیدی: قبرس، مراحل اخذ ویزای قبرس اروپایی، مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی، اخذ ویزای تحصیلی به قبرس، اخذ ویزای خرید ملک به قبرس، اخذ ویزای توریستی به قبرس، اخذ ویزای کار و تجارت به قبرس، مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی.

توریست اپ، اپلیکیشن موبایلی است که اطلاعات لازم در خصوص سفر  را در اختیار شما قرار می دهد. با استفاده از مترجم اندرویدی توریست اپ دیگر نگران مکالمه در سفر به کشورهای خارجی نباشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *